Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Betaalmethoden bij XXL Tuinhout B.V., de webshop voor elke tuin.

  Op welke manieren kan er betaald worden?

   

  iDEAL

  XXL Tuinhout B.V. werkt met iDEAL, de meest voorkomende betaalmethode.

   

  Bankoverschrijving (factuur)

  Betalen per factuur. U ontvangt een factuur in pdf-formaat na het plaatsen van een order. Deze factuur kunt u betalen wanneer het u uitkomt.  LET OP! Wij verzenden de bestelling direct nadat wij de betaling op de rekening ontvangen hebben.

  U zit nergens aan vast na het plaatsen van een order met als betaalmethode: bankoverschrijving. U heeft pas definitief besteld zodra wij de betaling van u ontvangen hebben. 

   

  PayPal

  Betalingen via PayPal zijn mogelijk.

   

  Creditcard

  Alle gangbare creditcards worden geaccepteerd.

   

  Mister Cash / Bancontact

  Mister Cash is een betaalmethode speciaal voor onze klanten uit België. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.
  Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij creditkaarten het geval is, maar dan gewoon met uw eigen bankpas. Het enige wat u hoeft te doen is uw kaart gegevens in te vullen en uzelf in een beveiligd scherm van uw eigen bank te identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

   Afterpay

  AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor XXL Tuinhout B.V. het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij XXL Tuinhout B.V. betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


  Meer weten?

  Neem contact op met onze Klantenservice:
  E-mail: Mail ons
  Tel:  020 210 18 09