Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bezorging en levertijden

  We zijn het tegenwoordig niet anders meer gewend: uw online bestelling wordt thuisbezorgd. En dat kan uiteraard ook met uw bestelling van www.xxltuinhout.com. We proberen zoveel mogelijk te bezorgen met onze eigen vrachtwagens, maar schakelen ook soms externe vervoerders in. Kleine materialen, zoals schroeven, versturen we met pakketpost.

  Bezorging

  Om de levertijden zo inzichtelijk mogelijk te maken hebben we alle producten in onze webwinkel voorzien van een verwachte bezorgdatum. Deze is boven de omschrijving van het product te vinden. De materialen die bij ons in Amstelveen op voorraad zijn kunnen met de eerstvolgende bezorgdag mee, maar het kan ook voorkomen dat producten nog besteld moeten worden waardoor de levering langer duurt. U kunt dit dan ook terug te zien in de levertijd op onze website. Als u meerdere producten bestelt, dan geldt altijd de langste levertijd. Heeft één product bijvoorbeeld een levertijd van 20 dagen en een ander product 5 dagen? Dan moet u rekening houden met een levertijd van 20 werkdagen. Heeft u vragen over de levertijd? Neem gerust contact op met onze afdeling planning.

  Bij een standaard bezorging komen wij met onze vrachtwagens bij u thuis.

  Na het plaatsen van een bestelling, ontvangt u op werkdagen binnen 48 uur een leveringsbevestiging per mail. Hierin staat de geplande bezorgdatum. 

  Mochten de producten niet voorradig zijn, dan laten we dit ook weten. Zodra de bestelling wel compleet is, krijgt u bericht van ons.

  De middag voorafgaand aan de levering ontvangt u tussen 16.00 en 18.00 uur informatie over het tijdstip waarop wij de bestelling komen bezorgen. Dit zal een tijdvak van twee uur zijn.

  Onze chauffeurs plaatsen de vrachtwagen op een goed bereikbare plek in de wijk en door middel van een kooiaap (meeneemheftruck) worden de bestelde materialen afgeleverd.

  Is het voor u niet mogelijk om op het tijdstip van levering aanwezig te zijn? Dat is geen enkel probleem. Wel vragen we u om in dat geval even een briefje achter te laten voor de chauffeur zodat hij weet waar de bestelling neergezet mag worden. 

  Zijn er specifieke wensen voor levering?

  Om een snelle bezorging mogelijk te maken bezorgen we dagelijks in bepaalde regio's. Hierbij streven we ernaar de bestellingen zo gunstig mogelijk in te plannen.

  Heeft u voorkeur voor een bepaalde bezorgdatum, dan kunt u dit aangeven in het veld 'Opmerkingen' als u de bestelling plaatst. We doen ons best om rekening te houden met uw verzoek.

   

  Bezorgkosten

  De verzendkosten van de bestelling worden bij het afrekenen automatisch bepaald. Deze zijn afhankelijk van de bestelde producten én uw woonplaats. Woont u op de Waddeneilanden? Neem dan even contact met ons op voor een prijsindicatie. 

  Hieronder ziet u de bezorgkosten per productgroep en per regio: 

   Nederland België
  Standaard bezorgkosten€ 69,95 € 144,95
  Bezorgkosten natuurlijke schuttingen op rol€ 40,95 € 59,95
  Bezorgkosten kleine pakketten€ 9,95 € 14,95
  Bezorgkosten pakketten vanaf 80 cm€ 19,95 € 34,95

   

  Vragen over de bezorging of het afhalen van de bestelde producten?

  Neem dan gerust contact met ons op.