Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Flex Fence excl. hout RVS zelfbouwpakket, lengte 166cm.

  € 142,14
  € 132,95 Voorradig
  Flex Fence excl. hout RVS zelfbouwsysteem, lengte 166cm.

  U zoekt draaibare lamellen om uw schutting of dak te kunnen verstellen?
  Met deze flex fence van XXL Tuinhout stelt u eenvoudig planken op welke manier en wanneer u dat wilt. In totaal krijgt u v...Toon meer

  Productomschrijving

  Flex Fence excl. hout RVS zelfbouwsysteem, lengte 166cm.

  U zoekt draaibare lamellen om uw schutting of dak te kunnen verstellen?
  Met deze flex fence van XXL Tuinhout stelt u eenvoudig planken op welke manier en wanneer u dat wilt. In totaal krijgt u van ons 2 rvs rails van 165 cm lang. Hier zitten gratis schroeven bij om de rails te bevestigen. Er kunnen in totaal 14 planken in deze set worden gemonteerd. 

  Om de planken te bevestigen dient u apart schroeven bij te bestellen. Om de planken vast te schroeven raden wij aan om verzinkte torx schroeven 3.0 x 16 mm te gebruiken. Wij raden aan om een maximale tussenafstand van 180 cm te hanteren. Geschikte planken zijn 1.6 - 1.8 cm dik en 14.5 cm breed. Kies bijvoorbeeld voor de Douglas schuttingplanken  of grenen planken of de glad geschaafde hardhouten schuttingplanken. Hout heeft altijd ruimte nodig om te werken. Schroef de planken daarom niet te strak tegen de rvs rails. 

  De draaibare lamellen van XXL Tuinhout zijn eenvoudig te verlengen en in te korten. Het verlengen van de lamellen doet u door 2 stuks boven op elkaar te zetten. Mocht dit te lang zijn dan kort u ze eenvoudig in met behulp van een ijzerzaag op de gewenste lengte. Hiermee maakt u eenvoudig uw eigen schutting voor in de tuin.
  Rekenvoorbeeld:
  U wilt een Flex Fence maken van geimpregneerd hout met de afmetingen van 180x180cm.

  Benodigd:
  -RVS zelfbouwsysteem Flex Fence
  -14 planken 1,9x14,5x180cm.
  -Houten rand 4 stuks 4,4x7,0x180cm.

  Reviews

  0 from 5Based on 0 reviews
  Schrijf je eigen review

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..